Posted in Kehidupan

Video tunjuk hebat tak bertempat, aksi seorang lelaki bergurau dengan ular. Macam main dengan kucing, pengakhirannya buat ramai terkejut.

Posted in Kehidupan

Siapa yayang, kena bahan dengan family sebab tersalah hantar mesej dalam whatsapp group.

Posted in Kehidupan

Video menarik perhatian warganet bila wanita ini kongsikan perbualan anak buahnya berusia 5 tahun menggatal dengan tunangnya.

Posted in Kehidupan Keluarga

Nampak macam remaja di usia 51 tahun yang patutnya kelihatan seperti nenek, Wanita ini amalkan 3 susuk yang pasti menjadi

Posted in Kehidupan Keluarga

Terkejut ayah berkira sampai caj Rm300 untuk tolong 3 tugasan kolej, gadis ini anggap dalam garang ayah ada lucunya

Posted in Kehidupan

Setiap hari replied story, rasa annoying je. Wanita ini tak sangka akhirnya mamat annoying jadi suami.

Posted in Kehidupan

Tahun ni dah 27 tahun, macam macam apps dah cuba tapi tak jumpa jodoh lagi. Guru cantik ini minta warganet tolong carikan jodoh.

Posted in Kehidupan

Pemuda yang tinggalkan komen biadap ini tampil memohon maaf pada Permaisuri Agong. Tapi ayat dia guna power

Posted in Kehidupan Perkahwinan

Diri dah lah tak hensem, Badan berisi, jurufoto tak sangka ada gadis yang usha dirinya di majlis kahwin

Posted in Kehidupan

Warganet pujuk Tuanku Permaisuri kembali aktif, Tuanku nyahaktif akaun twitter disebabkan lelaki itu