Faezah Elai berang difitnah ubah ciptaan Allah cucuk sana sini di muka.

Pelakon, Faezah Elai membidas dakwaan melakukan operation kosmetik pada bahagian wajahnya. Menurut Faezah, dakwaan dan fitnah tersebut sama sekali tidak berasas. “Doesn’t wear makeup… Makcik bawang: Eeuuww why you have so many bumps on ur face?? Wear makeup …

Makcik bawang: You know your cheeks look like a golden gaaytime right?
“Skin finally heals and no more cystic bumps … Makcik bawang: Euuwww why you have so many holes on your face… “Scars lighten and heals after so many years… Makcik bawang: Its plastic srrgery!!

Dia kikih duit laki dia buat muka!! Aku tau lah dulu dia buruk! “Me: Woi musibat!! What the hell do u want from me?? Will I ever be good enough??  Does it ever feel like the whole world wants to fix u?? “Being fearful of social judgment and constantly being at waar with your own self-criticism

can be so damn exhausting. I’m writing this not to explain myself to those idiots who love to judge others,” tulisnya. Faezah menerusi akaun Instagramnya juga menjelaskan dia tidak pernah dan tidak sesekali melakukan sebarang operation mahupun suntikan pada wajahnya.

“I don’t wear contact lenses, no fake lashes except if ada shooting or event that requires me to use it. I don’t pluck my brows. “I don’t do veneer untuk my gigi which I believe gigi sama je macam dulu. I only use braces when I was in school.

“I only got a chance for facial 3 months once… YOU ACTUALLY THINK I WILL GET A PLASTIC SRRGERY??? “Ampa memang serrrrr… Get a life lah bawangrians… I told you all a thousand times that I am a micro needling big time user!! “I came out with my own skincare to help others yang ada

the same problem and instead of trying it, you choose to fitnah and judge me like a total syaitonn. “At least do lah some reading about my product about micro needling… Ni tak dok sibuk membawang pasal dalam kain org,” tulisnya.

“See That Vein On My Forehead, Tau Fasal Apa Tak?” – Tak Jumpa Penyebab, Faezah Elai Buntu

Pelakon, Faezah Elai akui buntu apabila urat di bahagian dahinya sering kali timbul. Faezah berkongsi perkara itu menerusi kemas kini terbaru menerusi akaun Instagram miliknya semalam. Kata Faezah, dia telah cuba mencari punca urat tersebut timbul menerusi carian google namun

hasilnya tidak begitu menyakinkan. “Can you see that vein on my forehead… Dalam photo ni tak berapa clear cause I zoom the photo. Tak selalu ada, sometimes when I don’t have enough sleep. “I did google but it seems konon banyak sebab which the answer was not really encouraging…

So, anyone of you tau pasai apa tak? “It’s pretty obvious though and pretty scary jugak… I told my husband, he said that’s why you ting tong. You need to see psychiatrist. “Masa nak ngorat dulu tak dak pula kata ting tong! Cehh!! Or perhaps I need a long holiday hurmmm,” tulisnya.

Posting itu mendapat perhatian pengikut IGnya dan mereka juga berkongsi pengalaman yang sama. “Saya pun selalu naik dua line cam ni, time migrain, panas terik. Dah pernah check doctor, takda yang serius. Insha-Allah doa yang baik-baik, fikir yang baik-baik, Allah akan beri segala yang

terbaik pada kita ye @faezahelai amin,” komen @qistinaizara9253
“Kalau migrain I nak mai, nampak urat hijau ni. Pastu period, kadang timbul urat, kadang ok pulak,” kongsi @noraz_eein “@faezahelai ya samalah kita, tak ada apa cuma itu adalah urat besak. Hanya ada pada orang yang selalu ada migraine,” jelas @zallizaothman

Author: fafa